Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-07@07:49:49 GMT

بهترین سن مادر شدن که باعث طول عمر می‌شود

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۵۸۱۰۹

بهترین سن مادر شدن که باعث طول عمر می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین، ایرنا به نقل از دیلی‌میل نوشت: نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد زنانی که در ۲۴ یا ۲۵ سالگی بچه‌دار می‌شوند، بیشترین طول عمر را دارند. تحقیقات قبلی مادر شدن در ۳۰ سالگی را با طول عمر مرتبط می‌دانست و کارشناسان این نظریه را مطرح می‌کردند که زایمان ممکن است روند پیری را تسریع کند.

اما اکنون محققان دانشگاه سئول در کره جنوبی پس از مطالعه چهار هزار زن دریافتند که این نقطه ممکن است بین ۲۴ تا ۲۵ سالگی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها دریافتند زنانی که که قبل یا بعد از ۲۴ یا ۲۵ سالگی بچه‌دار شده‌اند تا ۵ درصد بیشتر احتمال دارد در مدت ۱۸ سال بعد به هر دلیلی در معرض خطر مرگ قرار گیرند.

بر اساس نتایج این مطالعه، این روند به شکل U است، به این معنی که هر چه سن مادر شدن از ۲۴ یا ۲۵ سالگی فاصله می‌گرفت، این خطر بیشتر می‌شد. گفته محققان، مادران بسیار جوان معمولاً از مناطق محروم هستند که آنها را در معرض خطر بیشتر ابتلا به بیماری‌های روحی و جسمی قرار می‌دهد.

آنها حدس زدند که عوارض فرزندآوری و زایمان ممکن است برای مادران مسن‌تر سخت‌تر باشد. آنها می‌گویند: زنان مسن‌تر برای بهبودی از اثرات فیزیکی بارداری مشکل بیشتری دارند.

سن اولین بارداری زنان در انگلیس و آمریکا تقریباً همانند کره جنوبی در دهه‌های اخیر افزایش یافته است. میانگین سنی که زنان در انگلیس اولین فرزند خود را به دنیا می‌آورند اکنون ۲۹ سال است. در آمریکا مرکز کنترل بیماری‌ها نیز گزارش می‌دهد که میانگین سن اولین بارداری زنان در این کشور در سال ۲۰۱۴، ۲۶ سال بود.

دلایل مختلفی برای افزایش میانگین سنی اولین بارداری در انگلیس و آمریکا مطرح شده است. برخی این روند را به زنانی نسبت می‌دهند که می‌خواهند قبل از مادر شدن شغلی ثابت داشته باشند. برخی دیگر افزایش هزینه زندگی و قیمت ملک را عامل به تعویق انداختن بچه‌دار شدن می‌دانند چرا که زوج‌ها می‌خواهند از نظر مالی امنیت بیشتری داشته باشند. 

با این حال نویسندگان این مطالعه اذعان کردند که مطالعه آنها چندین محدودیت دارد، یکی این که آنها فقط داده‌های دو منطقه از کره جنوبی را بررسی کردند و تحقیقات بیشتر باید به جمعیت‌های وسیع‌تری انجام شود. 

مشروح این مطالعه در مجله  Maturitas منتشر شده است.

کد خبر 659811 برچسب‌ها سن و سال و عمر خبر مهم فرزندآوری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سن و سال و عمر خبر مهم فرزندآوری ۲۵ سالگی مادر شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۸۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها

به گزارش هلث دی نیوز، به گفته محققان، خطر ابتلا به آمفیزم در افرادی که سابقه سیگار کشیدن داشتند و رژیم غذایی گیاهی داشتند، در مقایسه با افرادی که گوشت بیشتری مصرف می‌کردند، ۵۶ درصد کمتر بود.

علاوه بر این، هر چه افراد سبزیجات و میوه‌های بیشتری در رژیم غذایی خود داشته باشند، خطر ابتلا به آمفیزم در آن ها کاهش می‌یابد.

«ماریا جکسون»، محقق ارشد و متخصص تغذیه و استادیار دانشگاه پزشکی نبراسکا، گفت: «شناسایی این عوامل قابل تغییر، مانند رژیم غذایی، برای کمک به کاهش خطر ابتلا به بیماری مزمن ریوی در افرادی که سابقه سیگار کشیدن دارند، حیاتی است.»

جکسون افزود: «این یافته‌ها با مطالعات قبلی که ارتباط بین انتخاب‌های رژیم غذایی افراد و سلامت ریه‌ها، از جمله کاهش خس‌خس سینه در کودکان و کاهش بروز آسم در کودکان و بزرگسالان را نشان می‌دهند همخوانی دارد.»

برای این مطالعه، محققان بیش از ۱۷۰۰ شرکت‌کننده را در یک مطالعه طولانی‌مدت سلامت قلب دنبال کردند که همه آن ها بین ۱۸ تا ۳۰ سال سن داشتند و به مدت سه دهه تحت نظر بودند.

همه آن ها تا سال ۲۰ مطالعه سیگاری فعلی یا سابق بودند و پرسشنامه‌هایی را برای پیگیری تاریخچه رژیم غذایی و کیفیت آن ها پر کرده بودند.

بیش از ۱۳۰۰ نفر از این شرکت کنندگان در سال ۲۵ مطالعه سی تی اسکن کردند تا ببینند که آیا آمفیزم در آن ها ایجاد شده است یا خیر.

آمفیزم، نوعی انسداد مزمن ریوی است، که به دلیل آسیب غیرقابل برگشت به کیسه‌های هوایی در ریه‌ها رخ می‌دهد و میزان اکسیژنی را که این کیسه‌ها می‌توانند به جریان خون منتقل کنند، محدود می‌کند. افراد مبتلا به این عارضه همیشه احساس تنگی نفس می‌کنند.

نتایج نشان می‌دهد که خطر آمفیزم به ازای هر یک واحد افزایش امتیاز رژیم غذایی گیاهی شرکت کنندگان، ۳۴ درصد کاهش می‌یابد. به عبارت دیگر، با مصرف بیشتر غذاهای گیاهی، خطر کاهش یافت.

جکسون گفت: «یافته‌ها نشان می‌دهد که یک رژیم غذایی سالم می‌تواند به سیگاری‌ها، حتی کسانی که برای ترک سیگار تلاش می‌کنند، کمک کند.»

جکسون در ادامه افزود: «ما می‌دانیم که ترک سیگار طولانی‌مدت می‌تواند چالش‌برانگیز باشد و به درمان‌های مکمل مانند رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و گیاه محور نیاز دارد تا به حفظ سلامت ریه کمک کند.»

وی افزود: «تحقیقات بیشتری در مورد اینکه چه زمانی انتخاب‌های غذایی بیشترین تأثیر را بر سلامت ریه دارند، مورد نیاز است».

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی