Web Analytics Made Easy - Statcounter

«نسرین یادگاری» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:  ۱۷ درصد از زنان استان قبل از بارداری به چاقی مبتلا هستند و عارضه چاقی در این قشر معضلی بهداشتی است که باید برای آن چاره‌اندیشی کرد.

وی اظهار داشت: بدن مادر باید قبل از بارداری پیش‌آمادگی لازم را به عنوان زمینه مساعد برای رشد جنین داشته باشد و چاقی و تغذیه نامناسب می‌تواند خطراتی برای مادر و جنین ایجاد کند، مثلا کمبود ویتامین دی باعث می شود لگن مادر کوچک و امکان زایمان طبیعی ممکن نباشد و یا کمبود ویتامین ب ۱۲ موجب می‌شود بارداری مناسب شکل نگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مادر باردار باید رژیم غذایی مناسب داشته باشد چراکه کاهش مواد مغذی در بدن مادر باردار منجر به سوء تغذیه می‌شود.

یادگاری با بیان اینکه  استفاده زیاد از کافین منجر به ناباروری می‌شودافزود:به تازگی طیفی از  دختران جوان رغبت به مصرف قهوه و مواد خوراکی کافین‌دار پیدا کرده‌اند که ممکن است در آینده برای بارور آنان مشکل آفرین باشد.

یادگاری افزود: زنان باید قبل از بارداری تغذیه مناسب را در برنامه غذایی خود بگنجانند تا با وزن مناسب بتوانند بارداری ایمنی را تجربه کنند.

وی اظهار داشت: پنج و چهار صدوم درصد زنان استان در شروع بارداری لاغر هستند و  حدود ۳۱ درصد زنان باردار در شهرستان‌های زیر پوشش خدمات علوم پزشکی اراک در طول دوران بارداری وزن‌گیری مناسبی ندارند در صورتی که مادر قبل از بارداری باید وزن مناسب داشته باشد.

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: زنان در دوران بارداری باید هشت تا ۱۲ کیلو وزن بگیرند که بیشتر از این وزن برای مادر و جنین خطرناک است.

۴۹ درصد از جمعیت یک میلیون و ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی را زنان تشکیل می‌دهند.

برچسب‌ها اراک سلامت زنان استان مرکزی بارداری چاقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک سلامت زنان استان مرکزی اراک سلامت زنان استان مرکزی بارداری چاقی زنان استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۲۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطار پنج ستاره به شبکه ریلی همدان اضافه می‌شود

  مسلم مخفی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر قطار همدان همه روزه در حال سرویس دهی به مسافران است گفت: روزانه این قطار ۴۰۰ نفر ظرفیت دارد که این تعداد برای جمعیت همدان و شهر‌های هم جوار کفایت نمی‌کند.

او با اشاره به نارضایتی شهروندان از ارائه خدمات توسط راه آهن همدان گفت: در جلسه‌ای با مدیرکل راه آهن مسائل و دغدغه‌های مردم مطرح و پیگیری شد که امیدواریم به زودی برطرف شود.

فرماندار همدان با بیان اینکه ترمینال ایستگاه راه آهن همدان ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد گفت: این ساختمان که از محل سفر رئیس جمهور نیز اعتبار دارد، به زودی تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

مخفی با انتقاد از عملکرد شرکت ساخت و توسعه زیرساخت گفت: متاسفانه پروژه راه دسترسی به راه آهن همدان استاندارد لازم را ندارد البته برخی اقدامات ایمنی انجام شده است.

او گفت: مجموعه عوامل راه آهن همدان به دنبال رضایتمندی مسافران هستند و امیدواریم با ایجاد زیرساخت‌های لازم این امر به طور کامل محقق شود.

فرماندار همدان گفت: راه آهن همدان به ملایر نیز به طول ۷۵ کیلومتر در ۲ قطعه کارگاهی در حال ساخت است که قطعه یک ۴۵ درصد و قطعه دوم ۲۰ درصد پیشرفت دارد.

منبع ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • خبر جنجالی درباره همایون شجریان و سحر دولتشاهی
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • قطار پنج ستاره به شبکه ریلی همدان اضافه می‌شود
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟