Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@16:20:10 GMT

این سن بارداری برابر است با باهوش شدن جنین

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۵۵۱۰۷

این سن بارداری برابر است با باهوش شدن جنین

ما از قبل می‌دانیم که انتظار برای بچه دار شدن واقعا لذت بی نظیری خواهد داشت.

این سن بارداری مساوی است با باهوش شدن جنین:
سلامت مادر و سن بارداری مسلما بر روی سلامت جسم و روان جنین تاثیر دارد. تاثیراتی که رابطه‌ای مستقیم بین آن‌ها برقرار است چنانچه سن بارداری زنان نتیجه در هوش نوزاد دارد. گذشته از لذت بردن از بارداری برای مدت طولانی، مزایای علمی ثابت شده نیز وجود دارد، مانند پیش گیری از اتلاف حافظه و عمر طولانی تر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طبق داده‌ها و مطالعات انجام شده، دریافتند که مادران سن بالاتر، بویژه آن‌هایی که در دهه ۳۰ سالگی شان هستند، به احتمال بیشتری کودکان باهوش تری را نسبت به مادران سن بالاتر یا پایین‌تر دارند، و به دنیا می‌آورند.

این مطالعه بر روی ۱۸۰۰۰ کودک بریتانیایی و تاثیر سن مادر آن‌ها در زمان تولدشان انجام شد، کشف کرد کودکانی که مادرشان ۳۰ ساله هستند - آزمون‌های شناختی دادند.

مطالعه، تفکر، و به یاد آوردن مهارت‌ها زمانی مورد آزمایش قرار گرفتند که ۱۰ یا ۱۱ سال سن داشتند. تحقیقات نشان می‌دهد که مادران بزرگ‌تر به احتمال بیشتری بچه‌های باهوش تری نسبت به مادران بیست ساله دارند.

سن بارداری چه نقشی در هوش جنین و نوزاد دارد؟
براساس گزارش دیلی میل، به نظر می‌رسد که دلیل این یافته‌ها در این واقعیت نهفته است، زنانی که بارداری را به تاخیر می‌اندازند، نوعاً به این دلیل این کار را انجام می‌دهند که آن‌ها خودشان انتخاب می‌کنند که شغلی داشته باشند، به نسبت کسی که در ۲۰ سالگی باردار می‌شود.

این تحقیق بیان می‌کند که در نتیجه، مادران در دهه ۳۰ سالگی قادر به ارائه منابع بیشتر و توجه بیشتری هستند، به این دلیل است که آن‌ها در حال حاضر در شغل خود مستقر شده اند.

اگرچه این تحقیق در ابتدا در سال ۲۰۱۵ منتشر شد، اما یافته‌های آن دوباره در اینترنت پخش شدند و مادران ۳۰ ساله را هیجان زده کرد. این تجزیه و تحلیل همچنین نشان داد که چگونه تاخیر بارداری تا سنین ۴۰ یا مسن‌تر می‌تواند با خطر بالای چاقی همراه باشد.

ارتباط سن بارداری مادر و باهوش شدن جنین و نوزاد
یافته‌ها در مقایسه با تحقیقات دهه ۱۹۷۰ که کاملاً مخالف بودند، تفاوت زیادی دارند. آن زمان اکثریت زنانی که در اواخر دهه ۳۰ زندگی خود باردار می‌شدند، سومین فرزند خود را باردار بودند. اما این وضعیت اکنون تغییر کرده است، چرا که زنان انتظار دارند قبل از انتخاب خانواده به اوج خود برسند و کاملا مستقل باشند.

نسبت زنانی که در سنین بیش از ۴۰ سال در انگلستان و ولز باردار می‌شوند، در ۳۰ سال اخیر، از ۴.۹ نفر به ازای هر ۱۰۰۰ نفر در سال ۱۹۸۴ به ۱۴.۷ نفر در هر ۱۰۰۰ نفر در سال ۲۰۱۴ شده و این رقم سه برابر شده است.

متخصصان مدعی هستند که این کار به آن‌ها این امکان را می‌دهد که منابع و توجه بیشتری به کودکان داشته باشند و شاید بیشتر بتوانند بر روی سطح آگاهی آن‌ها کار و تمرکز کنند. چنانچه در این بخش از نکات دوران بارداری در نمناک می‌خوانید محققان داده‌ها را از سه مطالعه توسعه کودکانی که در سال ۱۹۵۸، ۱۹۷۰ و ۲۰۰۱ گرفته شدند، آنالیز و بررسی کردند.

توانایی آن‌ها برای فکر کردن، به یاد داشتن، توجه کردن و مطالعه کردن زمانی که ۱۰ / ۱۱ سال سن داشتند، مورد آزمایش قرار گرفتند. محققان دریافتند که در دو مطالعه قبلی، کودکانی که مادرانشان در سنین ۲۵ تا ۲۹ بودند و متولد شده اند، بیش‌ترین توانایی ادراکی را دارند. این در مقایسه با زنانی بود که بین ۳۵ تا ۳۹ سال سن داشتند.

رابطه سن مادر با هوش کودکان و نوزادان
امروزه مادران بزرگ‌تر نسبت به مادران جوان دارای مزیت بیشتری هستند - به عنوان مثال، آن‌ها تحصیلات خوبی دارند، در دوران بارداری به احتمال کمتری سیگار می‌کشند و در مشاغل حرفه‌ای فعال هستند.

این لزوماً در گذشته صادق نبوده است. …

تحقیقات ما اولین دیدی است که به توانایی‌های ادراکی کودکان متولد شده در مادران بزرگ‌تر در طول زمان و آنچه که ممکن است مسئول این تغییر باشد، نگاه می‌کند.

لازم به درک بهتر است که چگونه این کودکان در حال انجام این کار هستند، از دهه ۱۹۸۰، رشد قابل توجهی در میانگین سنی زنان وجود داشته است که اولین فرزند خود را در کشور‌های صنعتی دارند.

توانایی شناختی نه تنها به خودی خود مهم است، بلکه به این دلیل است که یک پیش بینی کننده قوی از نحوه حصول آموزش و تحصیلی، کاری و سلامتی شان است.       منبع:نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بارداری پارسی خبر سن بارداری ۳۰ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۵۵۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف

وارفارین یک داروی ضدانعقاد است و زمانی که طول می‌کشد تا لخته خون تشکیل شود را طولانی می‌کند، این دارو ضدانعقاد شناخته شده و اثرگذار است که با وجود اینکه برای بسیاری از کودکان و بزرگسالان ایمن شناخته می‌شود، برای برخی افراد مناسب نیست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، وارفارین یک داروی ضدانعقاد است و در واقع زمانی که طول می‌کشد تا لخته خون تشکیل شود را طولانی می‌کند؛ وارفارین این اثر را با کاهش اثرات ویتامین کا که در پروسه انعقاد خون شرکت دارد، اعمال می‌کند و برای جلوگیری از تشکیل لخته‌های خون ناخواسته در شرایطی که ریسک تشکیل لخته بالا است مانند بعضی بیماری‌های قلبی و عروقی تجویز می‌شود.

وارفارین در پیشگیری از تشکیل هرگونه لخته خون یا بزرگ‌تر شدن لخته در عروق پا، شش یا قلب در شرایطی که بیمار در شرایط خطر قرار دارد، کاربرد دارد و به عنوان یک ضدانعقاد شناخته شده و اثرگذار با قیمت مناسب بسیار رایج است.

کاربردهای داروی وارفارین

وارفارین دارویی است که به عنوان ضدانعقاد یا رقیق کننده خون شناخته می‌شود:

نقش پیشگیری و درمان ترومبوآمبولی وریدی و آمبولی ریوی مرتبط پیشگیری و درمان ترومبوآمبولی همراه با فیبریلاسیون دهلیزی (نوعی آریتمی قلبی) مؤثر در پیشگیری و درمان ترومبوآمبولی همراه با تعویض دریچه قلب درمان کمکی برای کاهش مرگ و میر، سکته قلبی مکرر و حوادث ترومبوآمبولیک پس از سکته‌ی قلبی پیشگیری ثانویه از سکته‌ی مغزی و حملات ایسکمیک گذرا در بیماران مبتلا به دریچه میترال روماتیسمی، اما بدون فیبریلاسیون دهلیزی شرایطی که خطر ابتلاء به لخته خون را افزایش می‌دهد، از جمله نوع خاصی از ریتم نامنظم قلب (فیبریلاسیون دهلیزی)، تعویض دریچه قلب، حمله قلبی اخیر و جراحی‌های خاص (مانند تعویض مفصل ران / زانو) عوارض جانبی وارفارین چیست؟

عوارض جانبی را می‌توان به دو گروه کم خطر و پرخطر تقسیم بندی کرد؛ به طور مثال عوارض جانبی کم خطر شامل موارد زیر است:

حالت تهوع از دست دادن اشتها درد معده یا شکم

در صورت تداوم یا بدتر شدن هر یک از این عوارض، به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید.

عوارض جانبی پرخطر داروی وارفارین:

زرد شدن پوست و تیره شدن رنگ ادرار لکه‌های دردناک و متورم روی پوست سردردهای شدید تشنج تغییر در بینایی بی حسی یا سوزن سوزن شدن در بازوها یا پاها احساس خستگی، ضعف یا مریضی

در صورت رخ دادن موارد بالا، افراد احتیاج به اورژانس پزشکی دارند.

واکنش آلرژیک بسیار جدی به این دارو نادر است با این حال، در صورت مشاهده علائم واکنش آلرژیک جدی از جمله موارد زیر به بیمارستان مراجعه کنید.

بثورات پوستی خارش تورم (به خصوص در صورت، زبان، گلو) سرگیجه شدید مشکل تنفس

موارد احتیاط و هشدار در مصرف وارفارین چیست؟

اگر در حین استفاده از وارفارین هر کدام از موارد زیر برای شما پیش آمد، به بیمارستان مراجعه کنید:

خونریزی شدید ادرار قرمز یا قهوه‌ای مدفوع سیاه یا خونی سردرد شدید یا درد معده درد، ناراحتی یا تورم مفصل به خصوص پس از آسیب استفراغ خون یا موادی که شبیه قهوه است سرفه کردن خون کبودی که بدون آسیب دیدگی به یاد می‌آورید سرگیجه یا ضعف تغییرات بینایی آسیب به سر، حتی اگر خونریزی نداشته باشید

موارد زیر شانس خونریزی را در هنگام استفاده از وارفارین افزایش می‌دهند:

فشار خون کنترل نشده سابقه سکته‌ی مغزی زخم معده، ورم معده یا بیماری معده مشکلات کلیوی سرطان اعتیاد به الکل بیماری کبد

وارفارین به طور معمول در دوران بارداری توصیه نمی‌شود؛ به خصوص در ۱۲ هفته اول بارداری می‌تواند برای کودک مضر باشد، اما مصرف وارفارین در شیردهی ایمن است.

چه کسانی نباید وارفارین مصرف کنند؟

مصرف این قرص تحت نظر پزشک برای بسیاری از کودکان و بزرگسالان ایمن است، با وجود این، وارفارین برای برخی افراد مناسب نیست؛ برای مثال در شرایط زیر ممکن است وارفارین برای فرد مناسب نباشد:

اگر فرد نسبت به این قرص یا هر داروی دیگری حساسیت دارد. اگر فرد در حال اقدام برای باردارشدن است یا اکنون در دوره بارداری قرار دارد. فرد مبتلا به مشکلات کبدی یا کلیوی باشد. بیمار مبتلا به عفونت دیواره قلب یا اندوکاردیت است. فرد به دلیل بیماری‌هایی مانند زخم معده در معرض خونریزی قرار دارد. فرد مبتلا به فشار خون بالا است. کد خبر 750729

دیگر خبرها

  • مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند
  • نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • تکثیر گاوهای پربازده با استفاده از فناوری تولید آزمایشگاهی جنین
  • فروش بره تودلی در تهران قدیم و جنجال در مجلس شورای ملی
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند
  • امسال رویکرد متفاوتی به اندیشه ورزان جوانی جمعیت داریم
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟