Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوزادان در ماه‌های نخست تولد نیاز‌های ویژه‌ای دارند که مسئولیت تامین آن بر عهده مادر است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، حوزه کلینیک در نظر دارد تازه‌ترین دانستنی‌های پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.

علائم پرکاری تیروئید چیست؟

پرکاری تیروئید علائمی مختلف دارد که با شناخت این علائم می‌توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؛ این علائم شامل کاهش ناگهانی وزن (حتی زمانی که اشتها و میزان مصرف مواد غذایی تغییر نکرده باشند)، ضربان بالای قلب، بی‌نظمی در ضربان یا تپش قلب، افزایش اشتها، عصبانیت، اضطراب و تحریک پذیری، لرزش و رعشه، تعریق، تغییر در قاعدگی، افزایش حساسیت به گرما، تغییر در اجابت مزاج، بزرگ شدن غده تیروئید که به صورت ورم در گردن ظاهر می‌شود، خستگی، ضعف عضلات، اختلال در خواب، نازک شدن پوست، نازک و شکننده شدن مو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا خوابیدن به سمت چپ بدن مفید است؟

تحقیقات نشان داده‌اند که خوابیدن به سمت چپ می‌تواند به دفع مواد زائد مغز کمک کند در مقابل، خوابیدن به سمت راست کارایی سیستم‌های لنفاوی را کاهش می‌دهد،‌ زیرا سمت چپ بدن ما غالبا سمت لنفاوی است.

با توجه به دارو‌های آیورودا، خوابیدن به سمت چپ، بدن را وادار می‌کند تا فیلتر مایع لنفاوی را بهتر انجام داده و از طریق گره‌های لنفاوی دفع کند.

باید نباید‌های ورزش در بارداری

باید زمان انجام ورزش کافی و مناسب باشد؛ محیط انجام ورزش نباید خیلی گرم باشد، مادر باید آب و مایعات کافی در حین ورزش دریافت کند، لباس مادر باید راحت و آزاد باشد، از لباس‌های نخی و کتان استفاده کنید، لباس‌های نایلونی و تنگ می‌توانند باعث افزایش دمای بدن، تعریق و عفونت ادرار می‌شوند

همچنین باید تمرینات روی سطح تقریبا نرم مثل فوم یا فرش انجام شود و در این بین اگر مشکلی مثل واریس یا دیسک کمر دارید حتما در مشورت با فرد متخصص مشکل را بیان کنید، هنگام ورزش کردن آرامش داشته باشید و آهسته از حرکتی به حرکت دیگر منتقل شوید.

روشی خانگی برای درمان کبد چرب

پاک‌سازی کبد با ریشه‌ گیاه قاصدک یکی از راه‌های درمانی است که پزشکان طب سنتی آن را توصیه می‌کنند از این رو برای تمیز کردن کبد یک دوره‌ درمانی با گیاه قاصدک را در پیش بگیرید، گیاه قاصدک ترشح صفرا را تحریک می‌کند و مواد زائد را از بدن دفع می‌کند.

جالب است بدانید مواد زائد انباشته شده در کبد اجازه نمی‌دهند توکسین‌های خون تصفیه و چربی‌ها هضم شود که در این صورت کبد چرب شده و مشکلات زیادی را برای افراد فراهم می‌کند.

چه زمانی بهترین سن برای جدا کردن اتاق کودک است؟

نوزادان در ماه‌های نخست تولد نیاز‌هایی ویژه‌ دارند که مسئولیت تامین آن بر عهده مادر است به همین دلیل ضرورت دارد نوزاد از هنگام تولد چند ماهی اوقات خود را در کنار مادر سپری کند، اما مسلماً این مدت محدود است و کودک باید در این حوزه  استقلال لازم را به دست آورد.

هر چه جدا کردن محل خواب کودک در سن پایین‌ انجام شود این فرآیند با آسایش بیشتر و دشواری‌های کم‌تر همراه خواهد بود از این رو، معمولاً بهترین زمان توصیه شده برای جداکردن محل خواب کودک پیش از ۲ سالگی است.

البته معمولاً در سال اول تولد، به علت احتمال روی دادن بیماری بهتر است نوزاد در کنار مکان استراحت مادر، اما در تختی جداگانه و با فاصله باشد تا مادر بتواند ضمن نظارت بر تنفس و دمای بدن فرزندش نیاز‌های او را نیز بر طرف سازد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۰۰۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، دکتر فروزنده کلانتری افزود: بهبود وضعیت سلامت مادران یکی از اهداف مهم سازمان ملل است و در ایران، مراقبت‌های بهداشتی از مادران از طریق نظام شبکه بهداشتی و خانه‌های بهداشت ارائه می‌شود.
وی، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه فرزند آوری و جوانی جمعیت، مراقبت‌های پیش از بارداری جهت زنان ۵۴-۱۰ ساله همسردار خواستار فرزند، مراقبت‌های پیش از بارداری، تجویز مکمل‌های لازم، ارجاع جهت ویزیت پزشک، دندان پزشک، ماما، کارشناس تغذیه و روان شناس، درخواست آزمایش‌های لازم قبل از بارداری برای داشتن بارداری ایمن‌تر و پیگیری مادر تا رفع مشکل یا کنترل بیماری را از جمله خدمات قابل ارائه توسط ماما‌ها در حوزه بهداشت برشمرد.
دکتر کلانتری همچنین به مراقبت‌های دوران بارداری اشاره کرد و اظهار داشت: این مراقبت‌ها شامل ۹ مراقبت است که سه مراقبت در نیمه اول بارداری و ۶ مراقبت در نیمه دوم بارداری (به محض اطلاع مادر از بارداری) انجام می‌شود.
وی افزود: اندازه گیری وزن و فشارخون و سمع قلب جنین، توزیع مکمل‌های لازم دوران بارداری به صورت رایگان، درخواست وانجام آزمایش‌های دوران بارداری، پیگیری و درمان بیماری‌های دوران بارداری و ارجاع به متخصص در صورت لزوم، برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی زایمان در راستای توانمندسازی مادران برای انتخاب روش زایمان وسازگار شدن با درد، آموزش ورزش‌های دوران بارداری و تن آرامی برای مادران باردار از جمله اقداماتی است که در دوران بارداری انجام می‌شود.
وی ادامه داد: آموزش‌های لازم دوران بارداری و زایمان و شیردهی، بالا بردن سطح آگاهی مادران در زمینه بارداری و زایمان طبیعی و سزارین، تامین سبد غذایی مادران مبتلا به سوء تغدیه، شناسایی مادران با بارداری نیازمند مراقبت ویژه و پیگیری روند درمان تا کنترل یا برطرف شدن مشکل از دیگر مواردی است که در دوران بارداری جهت مادران صورت می‌گیرد.
مدیر گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: انجام سه بار مراقبت پس از زایمان، ارائه آموزش‌ها با توجه به نیاز مادر، مشاوره و حمایت از مادر شیرده و ارائه مکمل‌های لازم هم از خدمات ماما‌های حوزه بهداشت جهت مادرانی است که به تازگی زایمان کرده اند.
وی خاطر نشان کرد:انجام غربالگری سرطان‌های شایع زنان شامل معاینات برست و سرویکس، مشاوره‌های دوران بلوغ، مشاوره حین ازدواج، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه انصراف از سقط عمدی جنین و تلاش در راستای منصرف نمودن مادران از تصمیم به سقط، آموزش خود مراقبتی به تمامی بانوان و ارائه مراقبت‌ها و آموزش‌های دوران یائسگی از دیگر خدمات ماما‌ها به زنان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • سفر به کدام کشورها برایمان ارزان‌تر تمام می‌شود؟
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • تمرین ۳ هفته ای رایگان برای شادی بیشتر و خواب بهتر (فیلم)
  • دقیقا چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • بهترین فصل برای سفر به جنوب کشور کدام است؟
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟