Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@16:54:38 GMT

بارداری در سن بالا چه مشکلاتی دارد ؟

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۹۱۲۵۷

بارداری در سن بالا چه مشکلاتی دارد ؟



شاید بزرگ‌ترین مانع برای زنان در ۳۵ سالگی و بالاتر در درجه اول بارداری باشد. نرخ رشد باروری به‌تدریج از سن ۳۰ سالگی به بعد پایین می‌آید و در۴۰ سالگی به بالا به پایین‌ترین میزان می‌رسد. زنان با سن بالا حتی با درمان‌هایی مانند لقاح آزمایشگاهی نیز به هنگام بارداری دچار مشکلات می‌شوند.

زنان در سنین ۴۵ سال و یا بالاتر حتی با درمان‌های باروری نیز به‌ندرت باردار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سن متخصصین باروری همیشه اهدا تخمک را توصیه می‌کنند. (روش IVF اهدای تخمک توسط یک اهداکننده تخمک جوان.) زیرا بارداری با تخمک‌های خودشان در این سن به‌ندرت صورت می‌گیرد.

با بالا رفتن سن بارداری، خطرات سقط‌جنین و حاملگی خارج از رحم افزایش می‌یابد. این در حالی است که بر طبق آمار، زنان بیشتری در ایالات‌متحده در سنین بالا بچه‌دار می‌شوند. در سال ۱۹۷۰ میانگین سن افرادی که اولین بارداری را تجربه می‌کردند ۲۱ سال بود. در حالی که در سال ۲۰۰۸ این رقم به سن ۲۵ سالگی تغییر نمود.

در سال ۲۰۰۸ زمانی که تعداد تولد در تمام گروه‌های سنی دیگر کاهش یافت، میزان بارداری برای زنان در 40 سالگی حدود 3 درصد افزایش یافت. (بالاترین نرخ رشد از سال ۱۹۶۷) و این افزایش نرخ رشد در خصوص زنانی که در سن 45 سال و بالاتر بودند به ۴ درصد رسید.
به زنانی که ۱۲ ماه یا بیشتر برای بارداری تلاش کرده‌اند و ناموفق بوده‌اند، فرایند تشخیص و ارزیابی ناباروری توصیه می‌شود؛ اما اگر شما 35 سال یا بیشتر دارید و دوره‌های قاعدگی نامنظم را تجربه می‌کنید و یا از قبل در ناحیه شکمی جراحی داشته‌اید یک سال تمام صبر نکنید، بعد از شش ماه یا زودتر تشخیص و ارزیابی را شروع کنید.

با بالا رفتن سن، زمانی که باردار هستید و خطر سقط‌جنین در سه‌ماهه اول را پشت سر گذاشته‌اید، با خطر بالاتری که اختلالات کروموزومی هست روبه‌رو می‌شوید. این خطر با بالا رفتن سن هرسال بیشتر می‌شود. برای مثال با توجه به آمار مؤسسات ملی بهداشت اگر شما در ۲۵ سالگی باردار شوید خطر مبتلا شدن فرزندتان به سندروم داون ۱ در ۱۲۵۰ هست. این در حالی است که این عدد در ۴۰ سالگی به ۱ در ۱۰۰ می‌رسد.

اگر شما در سن ۳۵ سالگی یا بالاتر به سر می‌برید بهتر است از مشاوره ژنتیکی استفاده کنید. این کار معمولاً توسط متخصص زنان و زایمان پس از مشاهده علائم بارداری انجام می‌شود.

یک مشاور ژنتیک می‌تواند به شما در درک خطرات احتمالی کمک کند و با راهنمایی مشاور، شما تصمیم می‌گیرد که با آزمایش ژنتیکی شرایط تشخیص مشکلات احتمالی کروموزومی یا سایر ریسک‌های مربوط به زایمان را فراهم نمایید. در ضمن در نظر داشته باشید که هر زنی در دوران بارداری بدون در نظر گرفتن سن امکان دارد با مشکلاتی روبه‌رو شود.

هر چه در سن بالاتر اقدام به بارداری نمایید، احتمال مبتلا شدن به بیماری‌هایی مانند فشارخون بالا و دیابت برای شما بالاتر می‌رود؛ که ممکن است تشخيص داده نشود و بارداري شمارا تحت تأثير قرار دهد.

نرخ رشد باروری به‌تدریج از سن ۳۰ سالگی به بعد پایین می‌آید

شما همچنین در دوران بارداری در معرض خطر ابتلا به عوارض خاص دیگری مانند دیابت بارداری، پره اکلامپسی، انقباض جفتی و جفت قبلی (که در آن جفت پایین در رحم، به‌طور کامل پوشش دهانه رحم را پایین می‌آورد) قرار دارید.

تحقیقات همچنین نشان می‌دهد که شما با خطر تولد نوزاد با وزن کم روبه‌رو هستید (معمولاً کمتر از ۲.۵ کیلوگرم) و همچنین با بالا رفتن سن خطر زایمان زودهنگام نیز افزایش می‌یابد. بعضی از مطالعات نشان می‌دهد که زنان مسن بیشتر در معرض نیاز به پیتوسین هستند و بیشتر مطالعات نیز خبر از این می‌دهند که میزان سزارین به میزان قابل‌توجهی در سنین بالا افزایش می‌یابد.

همه این یافته‌ها ترسناک به نظر می‌رسند، اما با توجه به خطرات گفته‌شده مطالعات جمعیتی همچنان مطمئن نیستند که مادران در این دوره از خود مراقبت‌های لازم را به عمل می‌آورند و یا مراقبت‌های پیش از زایمان مناسب دریافت می‌کنند. اطمینان حاصل کنید که هردوی آن‌ها را انجام می‌دهید تا شانس داشتن یک کودک سالم برایتان مانند شرایط زنان جوان شود.

زناني كه در سن 35 سالگي به بالا زايمان می‌کنند خطر مرگ‌ومیر نوزاد و همچنین مرگ مادر را افزایش می‌دهند. (اگرچه میانگین تعداد مرگ‌ومیر نوزادان و مادران همه‌ساله به‌طور چشمگیری رو به کاهش است.) این افزایش خطر به‌طور عمده به دلیل مشکلات اساسی پزشکی، در زنان مسن بیشتر است. تشخیص و درمان مناسب باعث کاهش خطرات احتمالی برای شما و نوزادتان خواهد شد.

اگر قصد باردارشدن دارید از ماما یا پزشکتان بخواهید که کلیه آزمایش‌ها و معاینات لازم را به انجام برساند. این آزمایش‌ها می‌تواند شامل بررسی کامل و دقیق جزئیات پزشکی و سوابق خانوادگی باشد که برای شناسایی شرایطی که ممکن است بر حاملگی یا شانس بارداری شما تأثیر بگذارد مورد استفاده قرار می‌گیرد. شما می‌توانید بسیاری از خطرات بارداری در سن ۳۵ به بالا را با تحت کنترل بودن توسط ماما یا پزشکتان مدیریت کنید.   منبع: بیتوته 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بارداری زایمان بارداری در سن بالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۱۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملاقات زنوزی با امام جمعه تبریز؛ گل محمدی تعهدنامه ای که نکونام امضا کرد را امضا نکرد!

یک رسانه داخلی مدعی شده برخی نهادها از یحیی گل‌محمدی خواسته‌اند برای نشستن روی نیمکت تراکتور تعهدنامه‌ای را امضا کند اما سرمربی سابق پرسپولیس چنین چیزی را نپذیرفته است.

طرفداری | اطلاعات تازه‌ای در مورد دلیل امضا نکردن قرارداد بین یحیی گل‌محمدی و باشگاه تراکتور فاش شده است.

به نقل از اعتمادآنلاین، یحیی گل‌محمدی، سرمربی قبلی پرسپولیس که در میانه فصل استعفا داد، گزینه اصلی هدایت تراکتور است. با این وجود و در حالی که هم باشگاه تراکتور و هم یحیی گل‌محمدی مذاکرات رسمی را تأیید کردند، هنوز نتیجه خاصی حاصل نشده و فعلاً تراکتور توسط حمید مطهری دستیار سابق یحیی در پرسپولیس مدیریت می‌شود. در این بین گفته می‌شود مشکلاتی غیرفوتبالی دلیل تأخیر در امضای قرارداد بین طرفین است.

هوشنگ نصیرزاده، مدیرعامل تراکتور در مصاحبه‌ای با تأیید وجود برخی مشکلات گفت در این زمینه خود یحیی باید همکاری کند. با این حال، گل‌محمدی در مصاحبه‌ای اعلام کرد که منع قانونی برای کار کردن در ایران ندارد.

طبق اطلاعاتی که خبرنگار اعتمادآنلاین به دست آورده هر دو طرف درست می‌گویند! هم نصیرزاده که می‌گوید مشکلاتی غیرفوتبالی وجود دارد و هم یحیی که می‌گوید منع قانونی برای کار کردن ندارد. اتفاقاً پیچیدگی ماجرا هم همین‌جاست.

یحیی گل‌محمدی می‌گوید منع قانونی ندارد، چون هیچ نامه رسمی یا حکم قانونی در این زمینه برای او مبنی بر ممنوع‌الکار بودن صادر نشده است. نصیرزاده می‌گوید مشکلاتی وجود دارد، چون برخی نهادهای خاص در استان آذربایجان شرقی به صورت شفاهی با مربیگری یحیی گل‌محمدی در تراکتور مخالف هستند.

در همین زمینه، اطلاعات رسیده به خبرنگار اعتمادآنلاین حاکی از آن است که گویا محمدرضا زنوزی، مالک تراکتور و برخی مدیران تیم با امام جمعه شهر تبریز هم دیدار کردند تا با وساطت او مشکل برطرف شود و نهادهای مخالف مجوز کار گل‌محمدی را صادر کنند اما این ملاقات به نتیجه خاصی ختم نشده است.

یک منبع آگاه به خبرنگار اعتماد گفت، نهادهای مذکور از یحیی گل‌محمدی خواسته‌اند تعهدنامه‌ای را امضا کند تا بتواند مشغول کار شود. از جزئیات این تعهدنامه خبری در دست نیست اما یحیی گل‌محمدی با امضای آن مخالفت کرده است. این منبع آگاه به خبرنگار اعتماد گفت، تعهدنامه‌ای که مقابل یحیی گذاشته‌اند مثل همان تعهدنامه‌ای است که ابتدای فصل مقابل جواد نکونام قرار دادند تا با امضای آن بتواند مجوز نشتسن روی نیمکت استقلال را به دست بیاورد و سرمربی استقلال آن را امضا کرد.

حال باید دید طی روزهای آینده آیا مشکل یحیی گل‌محمدی برطرف می‌شود یا خیر.   

از دست ندهید ????????????????????????

بایرلورکوزن رکورد 59 ساله را می‌شکند پاس دیدنی سردار آزمون برابر یوونتوس که با بی‌دقتی گل نشد (فیلم) کلوپ: امیدوارم با هوای بارانی اشک‌هایم را کسی نبیند پالما با ایرانی‌ها فاتح لیگ قهرمانان اروپا شد

دیگر خبرها

  • رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو
  • مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران
  • ماموگرافی برای غربالگری سرطان از ۴۰ سالگی
  • نویدکیا: باید ببینیم در کجاها چه مشکلاتی داریم
  • ملاقات زنوزی با امام جمعه تبریز؛ گل محمدی تعهدنامه ای که نکونام امضا کرد را امضا نکرد!
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی برگزار شد