Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@17:14:22 GMT

آيا سن من براي بارداري زياد است؟

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۱۳۰۹۵

آيا سن من براي بارداري زياد است؟

خبرگزاري آريا - سن مناسب بارداريسن مناسب بارداري ,شايد بزرگ‌ترين مانع براي زنان در 35 سالگي و بالاتر در درجه اول بارداري باشد. نرخ رشد باروري به‌تدريج از سن 30 سالگي به بعد پايين مي‌آيد و در40 سالگي به بالا به پايين‌ترين ميزان مي‌رسد. زنان با سن بالا حتي با درمان‌هايي مانند لقاح آزمايشگاهي نيز به هنگام بارداري دچار مشکلات مي‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زنان در سنين 45 سال و يا بالاتر حتي با درمان‌هاي باروري نيز به‌ندرت باردار مي‌شوند.
در اين سن متخصصين باروري هميشه اهدا تخمک را توصيه مي‌کنند.
(روش IVF اهداي تخمک توسط يک اهداکننده تخمک جوان.) زيرا بارداري با تخمک‌هاي
خودشان در اين سن به‌ندرت صورت مي‌گيرد.
با بالا رفتن سن بارداري، خطرات سقط‌جنين و حاملگي خارج از رحم افزايش مي‌يابد.
اين در حالي است که بر طبق آمار، زنان بيشتري در ايالات‌متحده در سنين بالا بچه‌دار مي‌شوند.
در سال 1970 ميانگين سن افرادي که اولين بارداري را تجربه مي‌کردند 21 سال بود.
در حالي که در سال 2008 اين رقم به سن 25 سالگي تغيير نمود.
خطرات بارداري در سن 35 به بالادر سال 2008 زماني که تعداد تولد در تمام گروه‌هاي سني ديگر کاهش يافت، ميزان بارداري
براي زنان در 40 سالگي حدود 3 درصد افزايش يافت. (بالاترين نرخ رشد از سال 1967)
و اين افزايش نرخ رشد در خصوص زناني که در سن 45 سال و بالاتر بودند به 4 درصد رسيد.
به زناني که 12 ماه يا بيشتر براي بارداري تلاش کرده‌اند و ناموفق بوده‌اند، فرايند تشخيص و ارزيابي ناباروري توصيه مي‌شود؛ اما اگر شما 35 سال يا بيشتر داريد و دوره‌هاي قاعدگي نامنظم را تجربه مي‌کنيد و يا از قبل در ناحيه شکمي جراحي داشته‌ايد يک سال تمام صبر نکنيد، بعد از شش ماه يا زودتر تشخيص و ارزيابي را شروع کنيد.
با بالا رفتن سن، زماني که باردار هستيد و خطر سقط‌جنين در سه‌ماهه اول را پشت سر گذاشته‌ايد، با خطر بالاتري که اختلالات کروموزومي هست روبه‌رو مي‌شويد. اين خطر با بالا رفتن سن هرسال بيشتر مي‌شود. براي مثال با توجه به آمار مؤسسات ملي بهداشت اگر شما در 25 سالگي باردار شويد خطر مبتلا شدن فرزندتان به سندروم داون 1 در 1250 هست. اين در حالي است که اين عدد در 40 سالگي به 1 در 100 مي‌رسد.
اگر شما در سن 35 سالگي يا بالاتر به سر مي‌بريد بهتر است از مشاوره ژنتيکي استفاده کنيد.
اين کار معمولاً توسط متخصص زنان و زايمان پس از مشاهده علائم بارداري انجام مي‌شود.
سن مناسب بارداري و خطرات زايمان در سنين بالا
يک مشاور ژنتيک مي‌تواند به شما در درک خطرات احتمالي کمک کند و با راهنمايي مشاور،
شما تصميم مي‌گيرد که با آزمايش ژنتيکي شرايط تشخيص مشکلات احتمالي کروموزومي يا ساير ريسک‌هاي مربوط به زايمان را فراهم نماييد.
در ضمن در نظر داشته باشيد که هر زني در دوران بارداري بدون در نظر گرفتن
سن امکان دارد با مشکلاتي روبه‌رو شود.
هر چه در سن بالاتر اقدام به بارداري نماييد، احتمال مبتلا شدن به بيماري‌هايي مانند فشارخون بالا و ديابت براي شما بالاتر مي‌رود؛ که ممکن است تشخيص داده نشود و بارداري شمارا تحت تأثير قرار دهد.
شما همچنين در دوران بارداري در معرض خطر ابتلا به عوارض خاص ديگري مانند ديابت بارداري،
پره اکلامپسي، انقباض جفتي و جفت قبلي (که در آن جفت پايين در رحم، به‌طور کامل
پوشش دهانه رحم را پايين مي‌آورد) قرار داريد.
تحقيقات همچنين نشان مي‌دهد که شما با خطر تولد نوزاد با وزن کم روبه‌رو هستيد (معمولاً کمتر از 2.5 کيلوگرم) و همچنين با بالا رفتن سن خطر زايمان زودهنگام نيز افزايش مي‌يابد.
بعضي از مطالعات نشان مي‌دهد که زنان مسن بيشتر در معرض نياز به پيتوسين هستند و بيشتر مطالعات نيز خبر از اين مي‌دهند که ميزان سزارين به ميزان قابل‌توجهي در سنين بالا افزايش مي‌يابد.
خطرات بارداري در 35 سالگي
همه اين يافته‌ها ترسناک به نظر مي‌رسند، اما با توجه به خطرات گفته‌شده مطالعات جمعيتي همچنان مطمئن نيستند که مادران در اين دوره از خود مراقبت‌هاي لازم را به عمل مي‌آورند و يا مراقبت‌هاي پيش از زايمان مناسب دريافت مي‌کنند. اطمينان حاصل کنيد که هردوي آن‌ها را انجام مي‌دهيد تا شانس داشتن يک کودک سالم برايتان مانند شرايط زنان جوان شود.
زناني كه در سن 35 سالگي به بالا زايمان مي‌کنند خطر مرگ‌ومير نوزاد و همچنين مرگ مادر را افزايش مي‌دهند. (اگرچه ميانگين تعداد مرگ‌ومير نوزادان و مادران همه‌ساله به‌طور چشمگيري رو به کاهش است.) اين افزايش خطر به‌طور عمده به دليل مشکلات اساسي پزشکي، در زنان مسن بيشتر است. تشخيص و درمان مناسب باعث کاهش خطرات احتمالي براي شما و نوزادتان خواهد شد.
گر قصد باردارشدن داريد از ماما يا پزشکتان بخواهيد که کليه آزمايش‌ها و معاينات لازم را به انجام برساند. اين آزمايش‌ها مي‌تواند شامل بررسي کامل و دقيق جزئيات پزشکي و سوابق خانوادگي باشد که براي شناسايي شرايطي که ممکن است بر حاملگي يا شانس بارداري شما تأثير بگذارد مورد استفاده قرار مي‌گيرد. شما مي‌توانيد بسياري از خطرات بارداري در سن 35 به بالا را با تحت کنترل بودن توسط ماما يا پزشکتان مديريت کنيد.سن مناسب بارداري
ني ني سايت

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۳۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، دکتر فروزنده کلانتری افزود: بهبود وضعیت سلامت مادران یکی از اهداف مهم سازمان ملل است و در ایران، مراقبت‌های بهداشتی از مادران از طریق نظام شبکه بهداشتی و خانه‌های بهداشت ارائه می‌شود.
وی، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه فرزند آوری و جوانی جمعیت، مراقبت‌های پیش از بارداری جهت زنان ۵۴-۱۰ ساله همسردار خواستار فرزند، مراقبت‌های پیش از بارداری، تجویز مکمل‌های لازم، ارجاع جهت ویزیت پزشک، دندان پزشک، ماما، کارشناس تغذیه و روان شناس، درخواست آزمایش‌های لازم قبل از بارداری برای داشتن بارداری ایمن‌تر و پیگیری مادر تا رفع مشکل یا کنترل بیماری را از جمله خدمات قابل ارائه توسط ماما‌ها در حوزه بهداشت برشمرد.
دکتر کلانتری همچنین به مراقبت‌های دوران بارداری اشاره کرد و اظهار داشت: این مراقبت‌ها شامل ۹ مراقبت است که سه مراقبت در نیمه اول بارداری و ۶ مراقبت در نیمه دوم بارداری (به محض اطلاع مادر از بارداری) انجام می‌شود.
وی افزود: اندازه گیری وزن و فشارخون و سمع قلب جنین، توزیع مکمل‌های لازم دوران بارداری به صورت رایگان، درخواست وانجام آزمایش‌های دوران بارداری، پیگیری و درمان بیماری‌های دوران بارداری و ارجاع به متخصص در صورت لزوم، برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی زایمان در راستای توانمندسازی مادران برای انتخاب روش زایمان وسازگار شدن با درد، آموزش ورزش‌های دوران بارداری و تن آرامی برای مادران باردار از جمله اقداماتی است که در دوران بارداری انجام می‌شود.
وی ادامه داد: آموزش‌های لازم دوران بارداری و زایمان و شیردهی، بالا بردن سطح آگاهی مادران در زمینه بارداری و زایمان طبیعی و سزارین، تامین سبد غذایی مادران مبتلا به سوء تغدیه، شناسایی مادران با بارداری نیازمند مراقبت ویژه و پیگیری روند درمان تا کنترل یا برطرف شدن مشکل از دیگر مواردی است که در دوران بارداری جهت مادران صورت می‌گیرد.
مدیر گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: انجام سه بار مراقبت پس از زایمان، ارائه آموزش‌ها با توجه به نیاز مادر، مشاوره و حمایت از مادر شیرده و ارائه مکمل‌های لازم هم از خدمات ماما‌های حوزه بهداشت جهت مادرانی است که به تازگی زایمان کرده اند.
وی خاطر نشان کرد:انجام غربالگری سرطان‌های شایع زنان شامل معاینات برست و سرویکس، مشاوره‌های دوران بلوغ، مشاوره حین ازدواج، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه انصراف از سقط عمدی جنین و تلاش در راستای منصرف نمودن مادران از تصمیم به سقط، آموزش خود مراقبتی به تمامی بانوان و ارائه مراقبت‌ها و آموزش‌های دوران یائسگی از دیگر خدمات ماما‌ها به زنان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند
  • نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم
  • خطرات مصرف ویپ و پاد برای افراد
  • ماموگرافی برای غربالگری سرطان از ۴۰ سالگی
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟