Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-07@11:33:56 GMT

چند سالگی بهترین سن بارداری است؟

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۴۱۸۴۰۱

چند سالگی بهترین سن بارداری است؟

به گزارش جام نیوز، فاطمه رحیمی شعرباف، متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ مادر و جنین در برنامه «فراسو» شبکه رادیویی سلامت با اشاره به بارداری پرخطر گفت: خانم‌ها قبل از اقدام به بارداری باید به پزشک مراجعه کنند و معاینه شوند و آزمایش پاپ اسمیر را در صورتى كه قبلا آن را انجام ندادند، انجام دهند و آزمایش قند خون از آنها گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وى ادامه داد: باردارى در سن بالای 35سال، BMI بالای 30، ابتلا به فیبروم و پرفشاری خون از عواملى است كه خانم ها را در معرض بارداری‌های پرخطر قرار مى دهد و به همين دليل در این خانم‌ها فاصله ویزیت‌ها باید كوتاه‌تر باشد.

رحيمى شعرباف با بيان اينكه بارداری‌ پرخطر مربوط به مشکلات مادر يا جنين است،عنوان كرد: مادران مبتلا به بیماری‌های مزمن و لوپوس اگر باردار شوند، بارداری‌ پرخطر خواهند داشت.

اين متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ مادر و جنین با اشاره به ارتباط بين سن ازدواج و بروز حاملگی‌های پرخطر تصريح كرد: خانم هايى که دیر ازدواج و اقدام به بارداری می‌کنند؛ مثلا در خانم باردار بالای 35سال، احتمال افزایش فشار و قند خون بیشتر است، بايد توجه داشت كه باردار شدن در سنین بالای 35 نیاز به مراقبت بیشتری دارد .

رحيمى شعرباف با اشاره به بهترين سن باردارى براى خانم ها گفت: بین 20 تا 30 سالگی بهترین سن بارداری است زيرا بعد از 30 سالگی میزان باروری کاهش می‌یابد.

وى با توصيه تزريق واكسن هپاتيت B به خانم ها پيش از باردارى افزود: درحال حاضر واکسیناسیون علیه بیماری هپاتیت B در برنامه کشوری وزارت بهداشت وجود دارد اما اگر کسی واکسن هپاتیت B را تزریق نکرده، توصیه به تزریق واکسن می‌شود، با این حال، در این موارد پزشک با توجه به شرایط فرد، برای او تصمیم می‌گیرد و فردی که هم واکسن هپاتیت B را نزده و هم ایمنی ندارد، باید با پزشک خود مشورت کند.

این متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ مادر و جنین به ارتباط بین مصرف دارو و احتمال بروز بارداری پرخطر خبر داد و گفت: مصرف برخى داروها در مادرانی که بیماری زمینه‌ای دارو دارند احتمال باردارى پرخطر را افزايش مى دهد.

وى با اشاره به قرار گرفتن جفت در دهانه رحم به عنوان يكى از موارد باردارى پرخطر اشاره كرد و افزود: گاهی جفت، دهانه رحم را می‌بندد در این مادران اگر تا هفته 26 علامتى ديده نشود صبر می‌کنیم و درهفته 26 بارداری سونوگرافی مجدد انجام می‌شود. اگر جفت، دهانه رحم را بپوشاند، به فرد توصیه‌های لازم را متذکر می‌شویم ازجمله اینکه مادر استراحت داشته باشد و در صورت مشاهده خونریزی حتما به پزشک مراجعه کند.

رحيمى شعرباف یادآور شد: مادرانی که بارداری پر خطر را پشت سر می‌گذارند به طور قطع و 100 درصدی سزارینی نمی شوند اما بارداری پرخطر ممکن است در افزایش احتمال سزارین تاثیرگذار باشد، اما این‌طور نیست خانمی که فشار خون بالا دارد، حتما سزارینی شود.

2024

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۸۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسی تغییر ژنتیکی داده شد!

آفتاب‌‌نیوز :

جوی بارتون بازیکن پیشین منچسترسیتی و نیوکاسل مدعی است، لیونل مسی برنده هشت توپ طلا در جوانی با استروئید‌ها تغییر ژنتیکی پیدا کرده است.

به گزارش دیلی میل، بارتون گفت: برای من، یک ستاره بزرگ در کنار نام لیونل مسی وجود دارد، زیرا در سنین پایین به دلیل مشکلات رشد به او استروئید داده شد. مسی در جوانی اصلاح ژنتیکی شده بود، بنابراین باید یک ستاره در کنار نام او وجود داشته باشد. کاپیتان تیم ملی آرژانتین به دلیل کمبود هورمون رشد که در ۹ سالگی تشخیص داده شد، دوره‌های درمانی را گذراند که تا ۱۴ سالگی آن را به پایان رساند.

وی افزود: مسی با هورمون‌های رشد تغذیه می‌شد و این نوع دارو‌ها به رشد او کمک می‌کردند. اگر او را رها می‌کردند که به طور طبیعی با غذا‌های سرخ‌شده و چیز‌هایی از این قبیل رشد کند، رشد نمی‌کرد و به چیزی که در نهایت انجام داد، نمی‌رسید.

بارتون یک بازی ملی برای انگلیس انجام داده است. او علاوه بر منچسترسیتی و نیوکاسل، در تیم‌های کوئینز پارک رنجرز، برنلی و مارسی فرانسه بازی کرده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • پدر شهید جاویدالاثر علی اربابی آسمانی شد
  • مسی تغییر ژنتیکی داده شد!
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • (تصویر) تغییر چهره بازیگر «پایتخت» در سن ۷۱ سالگی
  • بازیگر پایتخت در سن ۷۱ سالگی |‌ عکس
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • عکس | علیرضا خمسه بازیگر «پایتخت» در سن ۷۱ سالگی
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد